Norwegian Cruise Line lanceert nieuwe ‘Escape Room’

Norwegian Cruise Line heeft laten weten dat het een nieuwe ‘Escape Room’ heeft gelanceerd op haar vier nieuwste cruiseschepen. ‘Escape The Big Top’ zal meerdere keren beschikbaar zijn voor gasten tijdens hun cruise op de Norwegian Getaway, Norwegian Epic, Norwegian Breakaway en Norwegian Escape.

In het interactieve spel moeten passagiers (van alle leeftijden) binnen een uur zien te ontsnappen uit een afgesloten ruimte door het oplossen van puzzels. Daarbij speelt men niet alleen tegen de klok maar ook tegen medepassagiers. Gasten die hun vaardigheden en kennis willen testen kunnen aan boord reserveren voor ‘Escape The Big Top’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!