Cunard maakt details renovatie Queen Victoria bekend

Cunard heeft de eerste details bekendgemaakt over de 54 miljoen dollar kostende renovatie die het cruiseschip Queen Victoria in mei van dit jaar ondergaat tijdens droogdok in het Italiaanse Palermo. De make-over van boeg tot steven start op 5 mei en zal een maand in beslag nemen. Daarbij zal zowel de binnen- als de buitenkant onder handen worden genomen.

De Queen Victoria zal worden uitgerust met 43 nieuwe Britannia Club hutten in het midden van het schip op dek 7 en 8. Ze hebben hun eigen Britannia Club Dining restaurant. De Grand Suites krijgen een volledig nieuwe indeling, waardoor ze net zo groot worden als op de Queen Elizabeth. Het interieur wordt aangepast met een nieuw kleurenschema en geavanceerde entertainmentopties.

Passagiers kunnen verder genieten van 5 nieuwe Penthouse Suites op dek 8 met ramen van vloer tot plafond, aparte woon- en slaapvertrekken en een badkamer met natuurlijk licht. Ook een nieuwe Chart Room concept maakt haar debuut op de Queen Victoria. Deze vervangt het huidige Cafe Carinthia op dek 3. In de Chart Room is overdag illy koffie, Godiva chocolade en lichte snacks en s’avonds cocktails verkrijgbaar.

Meer details over de herinrichting van de Queen Victoria worden de komende maanden bekendgemaakt.

Boek nu een cruise op de Queen Victoria bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!