Oceania Cruises organiseert Wellness Tours met Canyon Ranch

Oceania Cruises lanceert in samenwerking met haar spa-aanbieder Canyon Ranch nieuwe excursies gebaseerd op wellness en gezond leven. De unieke Wellness Tours worden voor de eerste keer aangeboden op de afvaarten van de Riviera en de Marina op respectievelijk 9 en 10 april 2017. In eerste instantie is het programma, dat een afgeleide is van de populaire culinaire tours van de luxe rederij, beschikbaar tijdens havenbezoeken in Frankrijk, Spanje, Italië en Griekenland.

Enkele hoogtepunten van de nieuwe wellness tours zijn het bezoek aan het thermencomplex Terme dei Papi nabij Civitavecchia, een prive vinyasa yogales op een resort in Monte Carlo, een lunch en rondleiding op een biologische wijngaard en kruidenplantage op Ambelonas (Corfu) en een lachsessie op een boerderij in het Spaanse Palamos. De tours gaan op 1 april in de verkoop. Passagiers die de wellness tours koppelen aan aansluitende spabehandelingen aan boord ontvangen korting.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.