Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Brilliance of the Seas vaart in 2018 vanuit Amsterdam

Royal Caribbean International heeft woensdag bekendgemaakt dat het cruiseschip Brilliance of the Seas in de zomer van 2018 Amsterdam als thuishaven zal hebben. Het is in de hoofdstad de opvolger van het cruiseschip Vision of the Seas dat dit jaar meerdere cruises vanuit Amsterdam vaart. De Brilliance of the Seas is één van de vier cruiseschepen uit de Radiance-klasse. Het is gebouwd in 2002 en daarmee 5 jaar jonger dan de Vision of the Seas. Zowel qua brutotonnage (90.090 – 78.340) als qua capaciteit (2.501 – 2.435) overtreft de Brilliance of the Seas haar voorganger. De Brilliance of the Seas gaat 13-daagse cruises maken naar de Oostzee, Noorwegen en de Britse Eilanden. Het doet daarbij o.a. Holyhead in Wales aan, een nieuwe bestemming voor Royal Caribbean International.

In 2018 zullen er in totaal 8 cruiseschepen van Royal Caribbean International actief zijn in de Europese wateren. Ze varen samen meer dan 110 cruises. Alle cruises gaan op 23 maart 2017 in de verkoop.

– Het nieuwe schip in de Oasis-klasse, Symphony of the Seas, zal volgend jaar zomer 8-daagse cruises maken in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome).
– De Vision of the Seas vaart vanuit Barcelona 13-daagse routes zowel naar de Griekse Eilanden als naar Frankrijk en Italië waaronder stops in Rome, Florence, de Amalfi-kust en een overnachting in Venetië.
– De Jewel of the Seas en de Rhapsody of the Seas doen de Griekse Eilanden en het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee aan tijdens 8- en 10-daagse cruises vanuit Rome en Venetië.
– De Independence of the Seas en Navigator of the Seas varen 4- tot 15-daagse cruises vanuit Southampton naar de Middellandse Zee en Canarische Eilanden.
– De Serenade of the Seas doet de fjorden en de Oostzee aan tijdens 8-daagse cruises vanuit Kopenhagen en Stockholm.

Boek een cruise op de Brilliance of the Seas bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!