Chinese beroemdheden beoordelen Majestic Princess tijdens maiden voyage

Een groep van Chinese beroemdheden zal op uitnodiging van Princess Cruises meevaren op de Majestic Princess tijdens haar maiden voyage begin april vanuit Italië. Zij zullen hun ervaringen aan boord van het nieuwe cruiseschip, dat speciaal voor de Chinese markt is gebouwd, delen op social media en feedback geven aan de premium cruisemaatschappij, zodat ze beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van de Chinese reizigers.

De beroemdheden vormen samen het zogenaamde Master Council Program waarbij elk lid haar eigen expertise heeft en professionele inzicht zal verschaffen over het aanbod. Culinair recensent Chua Lam beoordeelt de restaurants, mode-ontwerper Ji Cheng adviseert over het winkelgedeelte, componist en zanger Chang Shilei evalueert het entertainment en voormalig Olympisch kampioen Tian Liang ervaart met zijn gezin het familieaanbod.

Na 2 maanden varen in de Middellandse Zee vertrekt de Majestic Princess (3.560 passagiers) naar China waar ze in juni/juli 2017 wordt verwacht. Vanuit thuishaven Shanghai gaat ze het hele jaar door cruises maken naar Japan en Zuid-Korea.

Ook Cruisereiziger.nl zal meevaren met de maiden voyage van de Majestic Princess en hiervan live verslag doen via haar website en sociale media.

Boek een cruise op de Majestic Princess bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!