Livestream eerste stuk staal voor eerste schip Virgin Voyages

Op woensdag 22 maart vindt in het Italiaanse Genua de ceremonie plaats waarbij het eerste stuk staal gesneden wordt voor het eerste schip van Virgin Voyages. Bij scheepswerf Fincantieri zal CEO Tom McAlpin de eer gaan krijgen. Via een livestream op de Facebook pagina van Virgin Voyages kan iedereen meekijken bij dit feestelijke moment. De ceremonie vindt plaats om 19:00 uur ’s avonds. De livestream vind je hier.

Het eerste schip van Virgin Voyages wordt volgens de huidige planning in 2020 opgeleverd. Het cruiseschip (110.000 ton) zal plek bieden aan ongeveer 2800 passagiers. Er staan naast dit schip nog twee schepen op de rol in 2021 en 2022.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.