Livestream eerste stuk staal voor eerste schip Virgin Voyages

Op woensdag 22 maart vindt in het Italiaanse Genua de ceremonie plaats waarbij het eerste stuk staal gesneden wordt voor het eerste schip van Virgin Voyages. Bij scheepswerf Fincantieri zal CEO Tom McAlpin de eer gaan krijgen. Via een livestream op de Facebook pagina van Virgin Voyages kan iedereen meekijken bij dit feestelijke moment. De ceremonie vindt plaats om 19:00 uur ‘s avonds. De livestream vind je hier.

Het eerste schip van Virgin Voyages wordt volgens de huidige planning in 2020 opgeleverd. Het cruiseschip (110.000 ton) zal plek bieden aan ongeveer 2800 passagiers. Er staan naast dit schip nog twee schepen op de rol in 2021 en 2022.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)