Bezoek natuurpark Denali met nieuwe Seabournexcursie voor of na cruise

Tijdens het hele Alaska-reisseizoen 2017 biedt de ultra luxe cruisemaatschappij Seabourn de Denali Experience aan, een exclusieve en optionele Seabournexcursie voor of na elke Ultimate Alaska Seabourncruise op het schip Seabourn Sojourn. Grootse natuurwonderen, rustieke grensstadjes en ongerepte natuur staan allemaal op het programma. Deze zomer keert de cruisemaatschappij voor het eerst in 15 jaar terug naar Alaska.

De vierdaagse Denali Experience is een volledig begeleid, op maat samengesteld avontuur over land met overweldigende belevenissen, luxeaccommodatie en culinaire opties. De Seabourngasten kunnen Alaska, ‘The Great Land’, grondig verkennen, boven gletsjers vliegen en diep in de beschermde wildernis van Denali National Park trekken tijdens deze vierdaagse excursie.

“We zijn blij onze gasten de kans te kunnen geven hun Seabournavontuur in Alaska te verlengen en nog meer van het mooie binnenland te verkennen met deze excursie op maat,” zegt Richard Meadows, president bij Seabourn. “De Denali Experience biedt unieke kansen om de essentie van Alaska te ontdekken, met een reisroute in echte Seabournstijl voor de luxereiziger die een totaalervaring over land en over zee wil.”

Enkele hoogtepunten van de Denali Experience:

• Reis vanuit Seward langs een van de meest fascinerende stukjes Amerika: Turnagain Arm, een zeearm die bij vloed meer dan 65 km uitdijt. Bij aankomst in Anchorage stap je aan boord van een vliegtuig voor een adembenemende rondvlucht langs gletsjers, steile rotswanden, uitgeholde rivieren van ijs en de hoogste toppen van het Denali National Park. Daarna geniet je van een diner en avond in McKinley Chalet Resort, op de oevers van de rivier Nenana aan de rand van het natuurpark.

• Volg een Denali-gids door de wildernis van Denali National Park, met 2,4 miljoen hectare vol grizzly- en zwarte beren, wolven, elanden, kariboes, Dalls schapen en 169 vogelsoorten. Geniet van de schitterende uitzichten op glooiende heuvels, toendra, uitgestrekte valleien, onstuimige rivieren en de indrukwekkende sneeuwpracht van de berg Denali, die met zijn 6194 meter de hoogste berg in Noord-Amerika is.

• Leun achterover in een comfortabele, overkoepelde observatiewagon voor een schilderachtige treinrit ten zuiden van het Denali National Park naar Anchorage met adembenemende uitzichten onderweg. Bij aankomst geniet u van een feestelijk diner in Crow’s Nest Restaurant met 360°-uitzichten op het besneeuwde Chugachgebergte.

Seabourn biedt deze zomer een reeks van 11-, 12- en 14-daagse cruises aan vanuit Vancouver (Brits-Columbia) en Anchorage (Seward) in Alaska aan boord van het schip Seabourn Sojourn. Het seizoen start met de 11-daagse Ultimate Alaskan Sojourn, die op 1 juni 2017 vertrekt vanuit Vancouver, B.C. (vanaf 4199 euro per persoon).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!