Cruisereiziger
OngevalRoutewijziging

Costa Deliziosa op zoek naar bemanningslid in Atlantische Oceaan

De kapitein van de Costa Deliziosa is vandaag op zee een zoekactie gestart naar een vermist bemanningslid. Het cruiseschip vertrok 18 maart vanuit Fort Lauderdale voor een trans-atlantische overtocht naar Europa. De Costa Deliziosa ligt momenteel op twee dagen varen van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan en was al een aantal dagen onderweg vanuit St. Johns in Antigua. Nederlandse cruisepassagiers aan boord melden aan Cruisereiziger dat de kapitein vandaag teruggevaren is naar de waarschijnlijke positie waar het bemanningslid te water zou kunnen zijn geraakt om zes uur vanmorgen. De Costa Deliziosa voer drie en half uur terug naar die positie.

Na een uur stilgelegen te hebben op zee aan het einde van de middag, zoekt het schip nog altijd verder. Het wordt daarbij o.a. ondersteund door een Portugees SAR (Search and Rescue) vliegtuig.

Update 23:00 uur: Het bemanningslid is niet gevonden. De kapitein stopte om 21:15 uur (plaatselijke tijd) door de invallende schemering met de zoekactie en het schip vervolgt zijn route richting Tenerife. Aan boord is de woensdagavond show geannuleerd en zal donderdagavond in het theater het bemanningslid worden herdacht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Costa Deliziosa op zoek naar bemanningslid in Atlantische Oceaan

  • what was the name of crew …and do his agency informed his family???

    Do let me know…thanks

    • Hi, unfortunately we don’t have this information.

Reacties zijn gesloten.