Cruisereiziger
All-inclusiveCruisemaatschappijEten en drinkenFooien

Norwegian Cruise Line start met all-inclusive cruises voor Nederlanders

Vanaf 3 april zal Norwegian Cruise Line all-inclusive cruises gaan aanbieden op de Nederlandse markt. Onder de naam Premium All Inclusive werd dit al zeer succesvol geïntroduceerd voor Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, Portugal en nu dus ook voor Nederland. Eerder werd het vereenvoudigde concept in 2016 ingevoerd op de Norwegian Sky, dit cruiseschip maakt vanuit Miami drie- en vierdaagse cruises naar de Bahama’s.

Managing Director Christian Böll presenteerde het nieuws vandaag in Amsterdam. Norwegian Cruise Line wil het vooral gemakkelijk maken voor passagiers. Bovendien speelt de rederij hiermee in op toekomstige trends. “We hebben goed gekeken naar de trends die gaan komen, met mensen gepraat en ideeën verzameld,” legt Böll uit. “Het resultaat is het nieuwe Premium all inclusive cruise, dat je meer dan ooit je flexibiliteit geeft op je vakantie. Feel Free!”

Het Premium All Inclusive pakket bevat vrijwel alles inclusief, behalve de excursies, wifi, Dinnershows en enkele specialiteitenrestaurants. Inclusief zijn onder andere de fooien en tips en een selectie van alcoholische en niet-alcoholische dranken. Daarnaast is er onbeperkt sap, water en frisdrank, Lavazza koffie bij de maaltijd en een fles water per hut per persoon per dag. Ook de klimbanen en alle shows in het theater aan boord in het theater zijn inclusief. Tot slot krijgen Suitegasten van The Haven daarnaast nog vele extra’s en privileges. Cruisereizigers zullen aan de hand van hun scheepskaart herkend worden dat ze genieten van de premium all-inclusive voordelen.

De totaalprijs van een Norwegian Cruise Line cruise zal uiteraard wel wat omhoog gaan, maar als cruisepassagier hoef je je daarna geen zorgen meer te maken over extra kosten. De verhoging is afhankelijk van het seizoen waarin je vaart en uiteraard de accommodatie. Premium all inclusive is beschikbaar op alle 14 schepen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)