All-inclusive cruises op Norwegian Sky vanaf 2016

Norwegian SkyCruisereizigers die vanaf 2016 meevaren op de Norwegian Sky profiteren van een all-inclusive cruise formule. Ze krijgen  voortaan (vrijwel) alle drankjes inclusief. Vanaf januari 2016 vaart de Norwegian Sky vanaf Miami vier- en vijfdaagse cruises naar de Bahama’s. Voor de drankjes geldt dat gasten gebruik kunnen maken van premium sterke drank, cocktails, wijn per glas en bier tot $11 per stuk. Cruisepassagiers in de leeftijd van 3 tot en met 20 krijgen onbeperkt frisdrank en sappen gedurende hun cruise.

De Norwegian Sky bezoekt tijdens de korte cruises ook het privé eiland Great Stirrup Cay, waar ook deze formule geldt. Lees hier meer over de Norwegian Sky.

De cruises zijn onder andere boekbaar vanaf €269 bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)