Meekijken op Azamara cruiseschepen in 3D

azamara 3diAzamara Club Cruises heeft als eerste cruisemaatschappij de mogelijkheid om mee te kijken op haar twee cruiseschepen. Azamara maakt gebruik van 360-graden beelden van het schip maar laat ook excursies zien in Costa Rica, de tocht door het Panama kanaal of Cartagena.

Larry Pimentel, directeur van Azamara Club Cruises zegt: “We hebben veel aandacht voor onze routes door langer in havens te blijven, meer overnachtingen op de bestemming en avond excursies op alle cruises aan te bieden.We willen voor de volgende generatie het luxe cruise opnieuw uitvinden.” Hij voegt daar aan toe: “Omdat reizigers en reisagenten onderzoek doen naar ons aanbod en routes, willen we hen voorzien van de beste tools die er zijn zodat ze een wel overwogen besluit kunnen nemen welke reis voor hen het beste is. Onze nieuwe Azamara 3DI beelden zullen uniek worden bij de cruise planning.”

De beelden zijn te zien op azamara3di.com.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.