Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Divina keert voor geheel jaar terug naar Miami

MSC Divina
MSC Divina

MSC Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het haar cruiseschip MSC Divina na haar seizoen in de Middellandse Zee laat terugkeren naar Miami. Daar zal ze het hele jaar door, vanaf november 2015, cruises maken naar de Caribbean. Tussen november 2015 en april 2016 worden dezelfde routes aangedaan. Daarna zal tot maart 2017 wisselend trajecten in het oostelijke- en westelijke gedeelte van de Caribbean worden gevaren naar o.a. Sint Maarten, Puerto Rica, Jamaica, Kaaimaneilanden, Mexico en de Bahamas.

‘Noord-Amerika is een belangrijke markt voor MSC Cruises. Sinds de komst van de MSC Divina in Miami in november 2013 zien we een aanzienlijke groei in de markt en een sterke vraag van consumenten en reisagenten om de MSC Divina het hele jaar door in Noord-Amerika te laten varen. We zijn erg blij dat we daaraan kunnen voldoen. Tevens kunnen onze gasten zo warm maken voor de komst van de MSC Seaside in Miami in 2017’, aldus Rick Sasso, president van MSC Cruises USA. Vanaf 1 mei zijn de cruises van april 2016 tot maart 2017 boekbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger