Overdracht Majestic Princess live op internet te volgen

Donderdag vindt op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone de oplevering plaats van het nieuwe cruiseschip Majestic Princess, dat speciaal voor de Chinese markt is gebouwd. De overdracht van het derde cruiseschip in de Royal-klasse door de Italiaanse scheepsbouwer aan Princess Cruises zal plaatsvinden tijdens een officiële ceremonie in het theater. Hier zal naar verwachting ook de Italiaanse Minister-President Gentiloni bij aanwezig zijn. De ceremonie zal vanaf 11:00 ’s ochtends rechtstreeks te volgen zijn op internet via een livestream op de website van Fincantieri.

Na de overdracht vertrekt het zusterschip van de Royal Princess en Regal Princess in de middag naar Triëst waarvandaan aanstaande vrijdag de eerste previewcruise start. Op dinsdag 4 april staat haar officiële maiden voyage gepland vanuit Civitavecchia (Rome).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.