Norwegian Jade blinkt weer na 2-weeks droogdok

Het cruiseschip Norwegian Jade is teruggekeerd naar haar huidige thuishaven Tampa na een ingrijpende renovatie tijdens een droogdok van 2 weken. Over het gehele schip van Norwegian Cruise Line zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder twee nieuwe restaurants, twee nieuwe bars en lounges, een nieuw design en inrichting voor een aantal openbare ruimtes en een upgrade van alle hutten. De renovatie maakt onderdeel uit van The Norwegian Edge, een investeringsprogramma voor de gehele vloot.

O’Sheehan’s Bar & Grill (een 24-uurs ‘pub’) en The Pit Stop (jaren 50 diner-stijl) zijn de nieuwe restaurants aan boord van de Norwegian Jade. Ook de bars Bliss Ultra Lounge (Miami-nachtclub stijl) en Sugarcane Mojito Grill maken hun debuut. Daarnaast zijn Moderno Churrascaria en Cagney’s Steakhouse uitgebreid onder handen genomen. Verder zijn alle hutten voorzien van nieuw tapijt, nieuw meubilair, nieuwe televisies, nieuwe hoofdborden met USB-aansluiting en 2000 nieuwe kunstwerken.

De Norwegian Jade vaart momenteel vanuit Tampa haar laatste cruises naar het westelijk gedeelte van de Caribbean. Op 30 april 2017 maakt het de transatlantische oversteek naar Europa om vanuit haar zomerthuishavens Southampton en Hamburg routes te varen naar de Noorse fjorden en de Noordkaap. Tijdens een van deze cruises doet het op 4 september 2017 Rotterdam (10:00-20:00 uur) aan.

Boek een cruise op de Norwegian Jade bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!