Uitgebreid waterpark op Carnival Glory na renovatie

Carnival Glory

Deze week is op het cruiseschip Carnival Glory officieel het nieuwe waterpark in gebruik genomen. Het uitgestrekte ‘WaterWorks’ park is tijdens de recente renovatie van het schip van Carnival Cruise Line uitgebreid met o.a. een nieuwe AquaTunnel glijbaan (een 60 meter lange doorzichtige buis) en de populaire Twister glijbaan (een kurkentrekker met diverse wendingen).

Daarnaast beschikt WaterWorks, dat is gelegen op dek 12, ook over een grote omkiepende emmer met 283 liter water en een gedeelte voor de kleinste cruisereizigers met twee miniglijbanen en een diversiteit aan waterelementen.

Waterworks is een aanvulling op een breed scala aan voorzieningen, die worden aangeboden op de Carnival Glory aan gezinnen zoals Seuss at Sea, Hasbro, The Game Show (de spellen van het bedrijf in levensgroot formaat), shows voor alle leeftijden in de Punchliner Comedy Club en een begeleid programma voor kinderen in drie leeftijdsgroepen.

De Carnival Glory maakt het gehele jaar 7-daagse cruises vanuit PortMiami.

Boek een cruise op de Carnival Glory bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.