Eerste nieuwbouwschip Saga Cruises krijgt naam Spirit of Discovery

Saga Cruises’ eerste nieuwbouwschip zal de naam Spirit of Discovery krijgen. Het nieuwe schip komt in de zomer van 2019 in de vaart. Het afgelopen half jaar heeft de Britse cruisemaatschappij het ontwerp samen met scheepsbouwer Meyer Werft vastgesteld. Ze biedt plek aan 999 passagiers in 540 hutten, waarvan liefst 100 voor solo reizigers. Het 234 meter lange en 30,8 meter brede schip (55.900 brutoton) zal naast het hoofdrestaurant o.a. over twee specialiteitenrestaurants, diverse bars, een binnen- en buitenzwembad, een spa, een bibliotheek en een Britannia Lounge beschikken. Alle hutten zijn uitgerust met een balkon.

Het schip voegt zich in 2019 bij de huidige vloot met daarin de Saga Sapphire en de Saga Pearl II.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.