Overzicht 1 april grappen in de cruisewereld: ben jij erin getrapt?

Traditiegetrouw moesten ook cruiseliefhebbers vandaag op 1 april, weer op hun hoede zijn. Verschillende cruisemaatschappijen en (cruise)reisbureaus probeerden hun klanten in de maling te nemen. Hieronder een overzicht van de grappen en grollen.

Bij AIDA Cruises was het vanaf vandaag mogelijk om je te registreren voor het kopen van een hut aan boord. Daarmee had je de mogelijkheid om in – en uit te schepen waar je maar wilde. Voor het kopen moet je wel eerst een AIDA quiz met goed gevolg afronden omdat de vraag enorm hoog is. Lees er hier meer over.

Cruisereisbureau Cruisereizen bood cruises aan alleen voor kinderen, dus zonder ouders. Kinderen kregen uiteraard een limonade pakket inclusief.

Bij Royal Caribbean werd vandaag opeens de naam van een nieuw schip bekend, de Piste of the Seas. Dit schip zou aan de achterkant een skipiste gaan krijgen in plaats van het Aquatheater. Gasten kunnen overnachten in hutten die zijn ingericht in de stijl van een blokhut. Andere hoogtepunten zijn een stoeltjeslift en een Après Sail Bar.

Tot slot introduceerde Carnival Cruise Line vandaag hun nieuwe scheepshoorn via onderstaande video:

 

Heb jij nog andere leuke 1 april grappen gezien in de cruisewereld? Laat het in een reactie aan ons weten!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.