Nederlander Frits van der Werff benoemd als Vice President Food & Beverage bij Holland America Line

Holland America Line heeft de Nederlander Frits van der Werff benoemd tot Vice president, food & beverage. Deze functie wordt vervuld binnen de afdeling Guest Experience & Product Development. Van der Werff zal verantwoordelijk zijn voor alle culinaire en drankgerelateerde activiteiten voor alle schepen in de vloot van Holland America Line. Hierbij horen onder andere ook productinnovaties en service.

Frits van der Werff zal een plek krijgen op het hoofdkantoor van Holland America Line in Seattle. Daarvoor werkte hij voor MSC Cruises als directeur Brand Performance. Hij was onder andere projectleider voor Food & Beverage & Hotel activiteiten binnen de Noord Amerikaanse markt. Van der Werff heeft ervaring als directeur Restaurant Operations & Development bij Norwegian Cruise Line.

Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring buiten de cruise wereld. Zo werkte hij bij Fisher Island Club, Florida’s meest exclusieve privé-eiland, bij het St. Regis Resort & Spa in Aspen en bij One Bal Harbour Resort en Spa in Miami.

Van der Werff heeft zijn opleiding Bachelor of International Hosipitality Management voltooid aan Hogeschool Stenden in Leeuwarden

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)