Cruisereiziger
Eten en drinkenSamenwerking

Costa Cruises presenteert nieuw menu in samenwerking met Italiaanse sterrenchef

Costa Cruises presenteerde vandaag een nieuw menu in samenwerking met de Italiaanse sterrenchef Bruno Barbieri, een bekende kok in Italië die onder andere de Italiaanse televisieserie MasterChef presenteert. De gerechten op de menukaart variëren van een voorgerecht van antipasto, diverse soorten pasta, salades, diverse hoofdgerechten met vlees, en heerlijke desserts. Hoogtepunten zijn bijvoorbeeld een garnalensalade met fijne Mediterrane pesto, een “garganelli” pasta met zwaardvis, tomaatjes en basilicum op een creme van cannellinibonen en ricotta. Een hoofdgerecht is onder andere zalm met een aardappelkrokantje, lam of biefstuk. De walnoten pudding met bramensaus en lavendel custard vormen het einde van dit menu.

Vegetariërs hoeven van dit alles ook niets te missen. Chef Barbieri maakte een speciaal diner voor hen met onder andere geconfijte kerstomaatjes, soep van aardappelcrème, een andijvie en olijventaartje afgewerkt met een quenelle van ingedikte tomatensoep.

De zeven Michelin sterren chef Barbieri neemt de gasten mee op een ‘reis vol emoties’. “Ik ben voor gerechten die bereid zijn liefde. Iedereen die mijn gerechten eet, kan de ziel van het eten daarin vinden en de geschiedenis voelen van de mensen die al die bijzondere ingrediënten voor deze gerechten gemaakt hebben. Mijn doel is om spannende dingen te maken en dat zie je aan het menu dat ik gecreëerd heb voor de passagiers van Costa Cruises.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)