Doop riviercruiseschip MS Asara van rederij Phoenix Reisen

Phoenix Reisen, de rederij die bekend is van de tv-serie ‘Verrückt nach Meer’, heeft vorige week vrijdag haar nieuwste riviercruiseschip laten dopen. Het MS Asara werd door Sarah Krumpen, de echtgenote van Phoenix Reisen directeur, in Keulen gedoopt. Het riviercruiseschip ontving ook een zegen en uiteraard een warm applaus van de genodigden.

Het riviercruiseschip heeft een moderne lichte sfeer en luxe ingerichte hutten die in totaal 190 passagiers kunnen herbergen. De hutten hebben op twee dekken een Frans balkon, op het onderste dek zijn ze voorzien van kleine ramen. De Asara wordt op de Rijn en de Donau ingezet.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.