Doop riviercruiseschip MS Asara van rederij Phoenix Reisen

Phoenix Reisen, de rederij die bekend is van de tv-serie ‘Verrückt nach Meer’, heeft vorige week vrijdag haar nieuwste riviercruiseschip laten dopen. Het MS Asara werd door Sarah Krumpen, de echtgenote van Phoenix Reisen directeur, in Keulen gedoopt. Het riviercruiseschip ontving ook een zegen en uiteraard een warm applaus van de genodigden. Het riviercruiseschip heeft een moderne lichte sfeer en luxe ingerichte hutten die in totaal 190 passagiers kunnen herbergen. De hutten hebben op twee dekken een Frans balkon, op het onderste dek zijn ze voorzien van kleine ramen. De Asara wordt op de Rijn en de Donau ingezet.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)