Duits model Lena Gercke doopt AIDAperla in Palma de Mallorca

Lena Gercke

AIDA Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat Lena Gercke op 30 juni 2017 het twaalfde cruiseschip in haar vloot, de AIDAperla, zal dopen in Palma de Mallorca. Gercke is een van de meest bekende en succesvolle modellen en presentatoren in Duitsland. De skyline van de oude stad van Palma vormt de setting voor de doop, waarbij de hemel boven de AIDAperla zal veranderen in een sprankelende zee van kleur door een spectaculaire muziek- en lichtshow.

‘Lena Gercke is met haar natuurlijke charme en levensvreugde de ideale doopmoeder voor de AIDAperla. Ik ben zeer blij dat ze ons nieuwe cruiseschip zal dopen. Voor de moderne en onconventionele manier van leven waarvoor wij staan met ons merk AIDA is Lena Gercke de perfecte ambassadeur’, aldus Felix Eichhorn, voorzitter van AIDA Cruises.

‘Ik houd van reizen en ben zowel professioneel als privé veel en graag onderweg. Des te meer kijk ik ernaar uit om de doopmoeder te zijn van zo’n mooi schip als de AIDAperla. Ik vind het geweldig om een groot aantal landen in een korte tijd te ontdekken en een uitzonderlijk hotel altijd bij je te hebben’, aldus de toekomstige doopmoeder Lena Gercke.

De doopcruise staat gepland van 24 juni tot 1 juli vanaf Palma de Mallorca naar 3 grote steden aan de Middellandse Zee: Rome (Civitavecchia), Florence (Livorno) en Barcelona. Degenen die daarbij niet fysiek aanwezig kunnen zijn kunnen op 30 juni 2017 de doopceremonie rechtstreeks volgen op internet en op diverse sociale media.

Nog voor de officiële start van de doopcruise hebben cruiseliefhebbers de mogelijkheid om de AIDAperla tijdens diverse previewcruises te leren kennen. Vanaf 1 juli 2017 reist het 300 meter lange en 37,6 meter brede schip naar het westelijk gedeelte van de Middellandse zee voor 7-daagse cruises. Vanaf maart 2018 komt de AIDAperla naar Hamburg.

Wil je ook mee op de AIDAperla? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!