Video: Eerste testvaarten AIDAperla in Japan

Op 29 maart 2017 heeft de AIDAperla zeetesten uitgevoerd bij de werf van Mitsubishi. De testen gingen voornamelijk om de prestaties van het schip te testen.

Op vrijdag 30 juni zal de AIDAperla gedoopt worden in Palma de Mallorca, de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. De doopreis vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli. De repositioneringsreis vanuit Japan naar Europa begint ongeveer eind april.

Het zusterschip van de AIDAprima zal vanaf 1 juli 2017 vanuit Palma de Mallorca wekelijkse cruises gaan maken naar Barcelona met stops in Civitavecchia, Corsica en Livorno.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.