Cruisereiziger
Uncategorized

Video: Eerste testvaarten AIDAperla in Japan

Op 29 maart 2017 heeft de AIDAperla zeetesten uitgevoerd bij de werf van Mitsubishi. De testen gingen voornamelijk om de prestaties van het schip te testen.

Op vrijdag 30 juni zal de AIDAperla gedoopt worden in Palma de Mallorca, de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. De doopreis vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli. De repositioneringsreis vanuit Japan naar Europa begint ongeveer eind april.

Het zusterschip van de AIDAprima zal vanaf 1 juli 2017 vanuit Palma de Mallorca wekelijkse cruises gaan maken naar Barcelona met stops in Civitavecchia, Corsica en Livorno.

Wil je ook mee op de AIDAperla? Kijk eens bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)