Cruisereiziger
Zwembad en glijbanen

Carnival Cruise Line maakt achterdek-zwembaden kindvriendelijk

Carnival Cruise Line gaat een aantal zwembaden op het achterdek omvormen. De oorspronkelijk adult-only zwembaden zullen voortaan voor de gehele familie toegankelijk worden in plaats van alleen voor volwassenen. John Heald, de bekende Senior Cruise Director van de rederij, berichtte dit op Facebook. Het gaat om de volgende zeven cruiseschepen:

Daarnaast krijgt de Carnival Conquest tijdens het droogdok in oktober 2017 een nieuw Serenity Deck, wat alleen voor volwassenen beschikbaar is. Alle 25 cruiseschepen hebben dit Serenity Deck, en blijven dit dus ook houden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)