Carnival Cruise Line maakt achterdek-zwembaden kindvriendelijk

Carnival Cruise Line gaat een aantal zwembaden op het achterdek omvormen. De oorspronkelijk adult-only zwembaden zullen voortaan voor de gehele familie toegankelijk worden in plaats van alleen voor volwassenen. John Heald, de bekende Senior Cruise Director van de rederij, berichtte dit op Facebook. Het gaat om de volgende zeven cruiseschepen:

Daarnaast krijgt de Carnival Conquest tijdens het droogdok in oktober 2017 een nieuw Serenity Deck, wat alleen voor volwassenen beschikbaar is. Alle 25 cruiseschepen hebben dit Serenity Deck, en blijven dit dus ook houden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​