Zeetours biedt nieuwe themacruises aan

Een populair fenomeen in de cruisewereld dat zich steeds verder uitbreidt zijn de themacruises. Voor elke doelgroep en/of thema bestaat er wel speciale cruise. Zeetours speelt hier ook op in door het ontwikkelen van 3 nieuwe themacruises voor respectievelijk wandelaars, bridgers en vakantieliefhebbers die een cruise willen uitbreiden met een verblijf in een vakantiepark.

• Wandel cruise

Nederland kent meer dan 10 miljoen actieve wandelaars, zo blijkt uit recent onderzoek van Stichting Wandelnet. Voor deze groeiende groep wandelliefhebbers heeft Zeetours in samenwerking met Eigen Wijze Reizen drie unieke wandelcruises samengesteld naar de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden en de Noorse Fjorden. Aan de hand van een gedetailleerde kaart met routebeschrijving kunnen cruisereizigers op hun eigen manier en in hun eigen tempo op iedere nieuwe bestemming een prachtig natuurgebied of een verrassende route met bezienswaardigheden ontdekken. Ideaal voor vakantiegangers die actief willen bewegen én willen genieten van het gemak en de luxe van een cruiseschip.

• Bridge cruise

De Nederlandse Bridge Bond is met ruim 115.000 de elfde sportbond van het land, bridgers zijn daarmee een interessante doelgroep voor deelname aan bridgecruises. Aan boord worden, afhankelijk van de lengte van de cruise, in een speciale ruimte 4 – 8 bridgedrives georganiseerd. De scoreverwerking gaat elektronisch, NBB Meesterpunten worden geregistreerd. De eerste bridgecruise wordt georganiseerd op het ms Rotterdam, één van de populairste schepen van Holland America Line, en vaart vanuit Nederland naar de Noorse fjorden.

• Vakantiepark & Cruise

Voor diegenen, die graag willen cruisen en dit willen combineren met een verblijf in een vakantiepark in Zuid Europa is Vakantiepark & Cruise de ideale oplossing. In samenwerking met Belvilla selecteerde Zeetours vakantieparken aan de Côte d’Azur, de Costa Brava en in Toscane. Via Zeetours boeken klanten eenvoudig hun cruise én aansluitend verblijf in één van de vakantieparken. Een ideale afwisselende vakantie is gegarandeerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!