Boris Becker benoemd tot kapitein AIDAperla

Kapitein Boris Becker (36) zal de eerste kapitein worden van de AIDAperla. Eerder was hij ook eerste kapitein van de nieuwe schepen AIDAluna en AIDAblu. Bovendien had hij de supervisie bij de bouw van de AIDAprima.
Becker is afkomstig uit Bremen waar hij ook zijn opleiding deed. In 2004 kwam hij in dienst van AIDA en klom hij op van officier tot jongste kapitein (destijds 30 jaar) ooit bij AIDA Cruises.

“Het is een grote eer en verantwoordelijkheid voor een kapitein om een schip op haar eerste reis te begeleiden. Ik kan nauwelijks meer wachten. Eindelijk mogen we gaan cruisen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met mijn crew de AIDAperla naar de Middellandse Zee te brengen waar we onze eerste gasten kunnen verwelkomen,” aldus kapitein Boris Becker.

Binnen enkele dagen wordt het schip officieel overhandigd door de bouwer Misubishi aan de rederij en kan het schip van Nagasaki naar Palma de Mallorca gevaren worden. Op vrijdag 30 juni doopt model Lena de AIDAperla in Palma de Mallorca, de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. De doopreis vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli en omvat dus ook het bijwonen van de doopplechtigheid.
Wie niet op 30 juni 2017 op Mallorca erbij kan zijn, kan via internet en social media live de doop meevolgen.

Tot maart 2018 vaart de AIDAperla wekelijkse cruises vanuit Palma de Mallorca naar Livorno, Civitavecchia (Rome), Marseille en Barcelona. Ook is het mogelijk om in Barcelona je cruise te starten op de AIDAperla. Vanaf half maart 2018 vaart het schip wekelijks vanuit Rotterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.