Malala wordt doopmoeder van Celebrity Edge

Celebrity Cruises heeft de doopmoeder voor de Celebrity Edge bekendgemaakt. De 19-jarige mensenrechtenactiviste en nobelprijswinnares Malala Yousafzai zal de Celebrity Edge in december 2018 in Fort Lauderdale dopen. Daarnaast start Celebrity Cruises een samenwerking met het Malala Fund. Dit is een door Malala zelf opgerichte hulporganisatie die zich inzet voor educatie van meisjes in onder andere haar thuisland Pakistan. Celebrity Cruises doneert een aanzienlijk bedrag aan het Malala Fund en zal een tweejarige samenwerking aangaan.

Malala begon op 11-jarige leeftijd met een geheime blog over haar leven onder het regime van de Taliban, die meisjes niet naar school liet gaan. Ze werd daarom neergeschoten in de schoolbus, maar Malala overleefde de aanval en zette haar strijd verder.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​