Malala wordt doopmoeder van Celebrity Edge

Celebrity Cruises heeft de doopmoeder voor de Celebrity Edge bekendgemaakt. De 19-jarige mensenrechtenactiviste en nobelprijswinnares Malala Yousafzai zal de Celebrity Edge in december 2018 in Fort Lauderdale dopen. Daarnaast start Celebrity Cruises een samenwerking met het Malala Fund. Dit is een door Malala zelf opgerichte hulporganisatie die zich inzet voor educatie van meisjes in onder andere haar thuisland Pakistan. Celebrity Cruises doneert een aanzienlijk bedrag aan het Malala Fund en zal een tweejarige samenwerking aangaan.

Malala begon op 11-jarige leeftijd met een geheime blog over haar leven onder het regime van de Taliban, die meisjes niet naar school liet gaan. Ze werd daarom neergeschoten in de schoolbus, maar Malala overleefde de aanval en zette haar strijd verder.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)