AIDAperla gereed voor vertrek naar Europa

Het nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises, AIDAperla, is donderdag tijdens een traditionele Japanse ceremonie in Nagasaki overgedragen door haar bouwer Mitshubishi Heavy Industries (MHI). Michael Thamm, CEO van de Costa Group, en Felix Eichhorn, President van AIDA Cruises, waren bij de festiviteiten aanwezig. In de komende dagen zet het 12e schip in de vloot van de Duitse rederij koers naar de Middellandse Zee. Op 30 juni staat in Palma de Mallorca de doopceremonie op het programma met doopmoeder model en presentatrice Lena Gercke.

Vanaf 1 juli 2017 vaart de AIDAperla in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Palma de Mallorc, en Barcelona zijn de in- en ontschepingshavens voor de 7-daagse ‘Parels van de Middellandse Zee’ cruises, die bestemmingen bevatten zoals Rome (Civitavecchia), Corsica en Florence (Liverno). Vanaf maart 2018 is de Duitse stad Hamburg de thuishaven van meerdere 7-daagse reizen van de AIDAperla naar grote metropolen in West-Europa waaronder Londen (Southampton), Parijs (Le Havre), Brussel (Zeebrugge) en Rotterdam.

Wil je ook mee op de AIDAperla? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.