AIDAperla gereed voor vertrek naar Europa

Het nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises, AIDAperla, is donderdag tijdens een traditionele Japanse ceremonie in Nagasaki overgedragen door haar bouwer Mitshubishi Heavy Industries (MHI). Michael Thamm, CEO van de Costa Group, en Felix Eichhorn, President van AIDA Cruises, waren bij de festiviteiten aanwezig. In de komende dagen zet het 12e schip in de vloot van de Duitse rederij koers naar de Middellandse Zee. Op 30 juni staat in Palma de Mallorca de doopceremonie op het programma met doopmoeder model en presentatrice Lena Gercke.

Vanaf 1 juli 2017 vaart de AIDAperla in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Palma de Mallorc, en Barcelona zijn de in- en ontschepingshavens voor de 7-daagse ‘Parels van de Middellandse Zee’ cruises, die bestemmingen bevatten zoals Rome (Civitavecchia), Corsica en Florence (Liverno). Vanaf maart 2018 is de Duitse stad Hamburg de thuishaven van meerdere 7-daagse reizen van de AIDAperla naar grote metropolen in West-Europa waaronder Londen (Southampton), Parijs (Le Havre), Brussel (Zeebrugge) en Rotterdam.

Boek een cruise op de AIDAperla bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​