Holland America Line lanceert nieuwe webapp voor passagiers

Holland America Line heeft een mobielvriendelijke web app gelanceerd die gasten aan boord van haar cruiseschepen kunnen gebruiken. De Holland America Line Navigator is een gratis tool, die niet vooraf hoeft te worden gedownload, waarvoor geen internetverbinding is vereist en die werkt op browsers van telefoons, tablets en laptops. Gasten kunnen via Navigator hun dagelijkse activiteiten plannen, excursies bekijken en boeken, restaurantmenu’s nagaan en reserveringen maken, spabehandelingen reserveren, verbinding maken met betaald internet en hun boordrekening raadplegen.

Aanvullende opties zijn het opvragen van dekplannen, een lijst van veelgestelde vragen (FAQ’s) en links naar gratis internetsites zoals hollandamerica.com. Navigator kan worden geopend door verbinding te maken met het Wifi-netwerk van het schip en de browser van het apparaat te openen. Om gebruik te maken van alle opties van Navigator kunnen gasten een account aanmaken. Er zijn geen kosten verbonden aan zowel het registreren als het gebruik van Navigator. Navigator is vanaf heden beschikbaar over de gehele vloot van Holland America Line.

Facebook reacties