Carnival Breeze met nieuwe voorzieningen terug uit droogdok

Carnival Breeze

Het cruiseschip Carnival Breeze is teruggekeerd van een droogdok van twee weken in Freeport op de Bahamas. Het 3.690 passagiers tellende schip van Carnival Cruise Line hervatte zondag haar gebruikelijke cruiseschema van 7-daagse cruises vanuit Galveston, Texas naar het westelijk gedeelte van de Caribbean. Naast het algemene onderhoud werd het schip uit de Dream-klasse uitgebreid met diverse nieuwe voorzieningen en een nieuwe eet- en drinkgelegenheid.

Tot de nieuwigheden aan boord van het zusterschip van de Carnival Dream en Carnival Magic behoren Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse van Guy Fieri met diverse BBQ-gerechten, de Alchemy Bar met experimentele cocktails van mixologen, de PIXELS galerij met digitale foto’s die kunnen worden verzonden naar smartphones en tablets en bekeken worden op de televisie in je hut, een strijktrio, Live on Magic Act voor diverse shows en seminars en een nieuwe EFFY juwelierszaak.

Boek een cruise op de Carnival Breeze bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.