Ovation of the Seas voor een week in droogdok voor reparaties

Ovation of the Seas

Het cruiseschip Ovation of the Seas bevindt zich momenteel in droogdok van COSCO in het Chinese Zhoushan nabij Shanghai voor noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan enkele componenten van het propulsie-systeem. Voor het niet-reguliere werfbezoek van een week moesten twee cruises (met vertrek op 26 april en 30 april) worden geannuleerd.

Naar verwachting zal het derde Quantum-klasse schip van Royal Caribbean, dat in China is gestationeerd, op 4 mei 2017 weer haar gebruikelijke cruiseschema oppakken vanuit haar thuishaven Tianjin. De Ovation of the Seas kwam in april vorig jaar in de vaart. Het heeft een brutotonnage van 167.000 en biedt plaats aan 4.180 passagiers.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!