Video: Succesvolle tweede zeetest voor MSC Meraviglia

Het grootste cruiseschip dat ooit is gebouwd voor MSC Cruises, MSC Meraviglia, heeft eind vorige week ook haar tweede zeetest succesvol afgerond. Vrijdagochtend 28 april vertrok het vanaf de scheepswerf van STX France in het Franse Saint-Nazaire om daar een dag later in de avond weer terug te keren. De eerste zeetesten vonden plaats van 30 maart tot 2 april 2017. Tijdens de twee proefvaarten werden o.a. de voortstuwing, snelheid, manoeuvreerbaarheid, stabilisatoren en veiligheidsvoorzieningen van het schip uitgebreid getest.

MSC Cruises heeft onderstaande video vrijgegeven met beelden van de zeetesten van de MSC Meraviglia, die op 3 juni wordt gedoopt in Le Havre.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!