Video: Succesvolle tweede zeetest voor MSC Meraviglia

Het grootste cruiseschip dat ooit is gebouwd voor MSC Cruises, MSC Meraviglia, heeft eind vorige week ook haar tweede zeetest succesvol afgerond. Vrijdagochtend 28 april vertrok het vanaf de scheepswerf van STX France in het Franse Saint-Nazaire om daar een dag later in de avond weer terug te keren. De eerste zeetesten vonden plaats van 30 maart tot 2 april 2017. Tijdens de twee proefvaarten werden o.a. de voortstuwing, snelheid, manoeuvreerbaarheid, stabilisatoren en veiligheidsvoorzieningen van het schip uitgebreid getest.

MSC Cruises heeft onderstaande video vrijgegeven met beelden van de zeetesten van de MSC Meraviglia, die op 3 juni wordt gedoopt in Le Havre.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.