Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

Routewijzigingen en bekendmaking Australië 2018/19 programma Princess Cruises

Princess Cruises heeft besloten om een aantal wijzigingen door te voeren in haar 2018 vaarschema’s. Dit om tegemoet te komen aan de vraag bij haar klanten. De vraag naar sommige cruises is al boven verwachting te noemen, waardoor er is besloten tot wijzigingen in een aantal vaarschema’s.

Zo is er door de enorme vraag naar de 12-daagse Alaska cruise vanuit Los Angeles in september 2018 de grotere Star Princess die deze afvaart zal overnemen van de Coral Princess. De Coral Princess zal in plaats van Alaska een 7-daagse cruise langs vooraanstaande wijnstreken maken met vertrek op 12 september.
Gedurende de Australische zomermaanden van 2018/2019 zal Princess Cruises maar liefst 4 schepen naar ‘Down Under’ laten varen in onze winter. Deze vier schepen zijn goed voor 95 afvaarten, naar 70 bestemmingen in 18 landen.

De vier schepen zijn de Majestic Princess, Golden Princess, Sun Princess en Sea Princess. Ze varen vanuit onder andere Sydney, Melbourne, Perth en Brisbane. In het oog springende cruises zijn een 28-daagse cruise rondom Australië en de populaire 35-daagse cruise met Hawaï. Tahiti & de Stille Zuidzee.

Het allernieuwste schip, de Majestic Princess, zal in 2018 2 zogenaamde Grand Voyages maken: 14-daagse cruise van Sjanghai naar Singapore en opnieuw een 14-daagse cruise retour. En wel op 25 februari en 11 maart. Hierbij doet de Majestic Princess Japan, Zuid-Korea, Vietnam en Thailand aan. Tijdens deze cruise is er de mogelijkheid om extra lang te genieten van Hong Kong, want het schip zal daar tot laat in de avond blijven liggen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)