Maidencall MS Zuiderdam in Amsterdam

Vandaag vond in Amsterdam de maiden call plaats van het MS Zuiderdam van Holland America Line aan de hoofdstad. De Zuiderdam meerde aan bij PTA. De MS Zuiderdam was voor het eerst in Amsterdam en werd middels de bekende plaque & key ceremonie verwelkomd door de stad. Ook de Seabourn Quest lag vandaag aan de kade, achter de Zuiderdam die van 08:00-18:00 aanmeerde. Het MS Zuiderdam heeft een transatlantische reis achter de rug vanuit Fort Lauderdale via de Azoren, Cherbourg (Frankrijk) en Zeebrugge. In Amsterdam kon voor een korte cruise ingescheept worden richting Kopenhagen waar het schip overmorgen op 5 mei aankomt. Tot en met half augustus 2017 vaart ze in de zomermaanden in de Oostzee naar de Baltische staten. Klik hier voor meer informatie over het schip.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.