Maidencall MS Zuiderdam in Amsterdam

Vandaag vond in Amsterdam de maiden call plaats van het MS Zuiderdam van Holland America Line aan de hoofdstad. De Zuiderdam meerde aan bij PTA. De MS Zuiderdam was voor het eerst in Amsterdam en werd middels de bekende plaque & key ceremonie verwelkomd door de stad. Ook de Seabourn Quest lag vandaag aan de kade, achter de Zuiderdam die van 08:00-18:00 aanmeerde. Het MS Zuiderdam heeft een transatlantische reis achter de rug vanuit Fort Lauderdale via de Azoren, Cherbourg (Frankrijk) en Zeebrugge. In Amsterdam kon voor een korte cruise ingescheept worden richting Kopenhagen waar het schip overmorgen op 5 mei aankomt. Tot en met half augustus 2017 vaart ze in de zomermaanden in de Oostzee naar de Baltische staten. Klik hier voor meer informatie over het schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.