Norwegian Sky als eerste NCL schip in Havana aangekomen

Cruiseschip Norwegian Sky van Norwegian Cruise Line had vandaag de primeur voor de rederij. Het schip meerde als eerste NCL schip ooit aan in Havana, Cuba. Vorig jaar december (2016) werd door de Cubaanse overheid toestemming gegeven. Als snel bleek de belangstelling van cruisereizigers  overweldigend en werd besloten om tot en met december 2017  vanuit Miami cruises aan te bieden naar Cuba, met een overnachting in Havana. Dit zijn vierdaagse cruises met bovendien een bezoek aan het vernieuwde privé eiland van de rederij, Great Stirrup Cay in de Bahama’s.

Tijdens het eerste bezoek van de Norwegian Sky sprak Frank del Rio, directeur van Norwegian Cruise Line Holding: “Vandaag is een memorabele dag voor Norwegian Cruise Line, onze gasten en onze partners, omdat we de deuren openzetten voor Cuba’s prachtige natuur, warme mensen en historische schatten”. Hij voegt toe: “Bij het binnenvaren van de haven van Havanna, werden we met open armen en  door de Cubaanse mensen verwelkomd om hun mooie cultuur te delen met onze gasten.”

De Norwegian Sky biedt net als de andere schepen in de vloot het premium-all-inclusive concept aan met veel inclusief.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)