AIDAperla is op weg naar Palma de Mallorca

Het nieuwste cruiseschip in de vloot van AIDA Cruises, AIDAperla, is woensdag vanuit het Japanse Nagasaki vertrokken richting haar nieuwe thuishaven Palma de Mallorca. De eerste stop tijdens deze tocht staat op 9 mei gepland in Singapore. Daar zal een groot gedeelte van de bemanning aan boord gaan. Daarnaast zullen diverse goederen worden ingeladen voor de inrichting van het schip. Op 30 juni 2017 wordt het 12e cruiseschip van de Duitse cruisemaatschappij gedoopt in Palma de Mallorca.

Op 1 juni 2017 bereikt het zusterschip van de AIDAprima het bij Duitsers populaire eiland. Daarvandaan zal het 300 meter lange en 37,6 meter brede schip het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee bereizen. Zowel Palma de Mallorca als Barcelona zijn het begin- en eindpunt voor 7-daagse cruises naar Rome (Civitavecchia), Corsica en Florence (Livorno).

Boek een cruise op de AIDAperla bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.