Verkoop gestart voor MSC Bellissima, het tweede schip in de Meraviglia-klasse

MSC Cruises heeft maandag de start van de verkoop voor haar toekomstige cruiseschip MSC Bellissima bekendgemaakt. Het tweede schip in de Meraviglia generatie mega-schepen zal vanaf maart 2019 gaan varen in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Het zal tijdens wekelijkse cruises 6 havens aandoen, waaronder populaire bestemmingen als Genua, Marseilla, Barcelona, Napels, Messina en Valetta. Leden van het loyaliteitsprogramma van MSC Cruises, MSC Voyagers Club, hebben momenteel het eerste recht om te boeken. Vanaf 15 mei kunnen alle gasten cruises boeken voor het zusterschip van de MSC Meraviglia.

Een van de hoogtepunten van het entertainment aan boord van de MSC Bellissima worden de twee Cirque du Soleil at Sea shows, die exclusief door Cirque du Soleil zijn ontwikkeld voor gasten van MSC Cruises. Er worden twee optredens gedurende 6 avonden per week gegeven in de speciaal daarvoor gecreeerde Carousel Lounge. Voorafgaand aan de show kunnen gasten genieten van een diner waarbij een selectie van creatieve gerechten worden voorgeschoteld. Alle gasten die voor 31 juli 2017 boeken krijgen een gratis Cirque du Soleil at Sea diner en show.

MSC Voyagers Club leden ontvangen bij het boeken van een cruise op de MSC Bellissima ook een speciale 5% korting in aanvulling op hun huidige MSC Voyagers Club vroegboekkorting. Andere gasten profiteren ook van 5% korting op de vroegboekprijzen tot 31 oktober 2017.

MSC Bellissima wordt tezamen met de MSC Meraviglia het grootste cruiseschip in de vloot van MSC Cruises. Het heeft een brutotonnage van 167.700 en een capaciteit van 5.700 passagiers. Andere hoogtepunten, naast de Cirque du Soleil at Sea shows, zijn de 10 eetgelegenheden aan boord, een breed scala aan familiefaciliteiten o.a. in samenwerking met LEGO en Chicco, de speciale DOREMI Studio Lounge voor familieactiviteiten, het DOREMI Tech Lab voor kinderen die van technologie houden, een Mediterraanse promenade met een 80 meteer LED Sky-scherm met winkels en restaurants en het digitale innovatieprogramma MSC for Me waarmee gasten zelf hun cruise kunnen inrichten.

Cruises voor de MSC Bellissima zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!