Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Eerste verjaardag AIDAprima groots gevierd op Hafengeburtstag Hamburg

AIDA Cruises heeft zaterdag de eerste verjaardag van haar cruiseschip AIDAprima op spectaculaire wijze gevierd tijdens de Hafengeburtstag Hamburg. Het schip was het middelpunt van een muziek- en lichtshow op de rivier de Elbe. Het grote maritieme festival in Hamburg dat van vrijdag t/m zondag plaatsvond trok meer dan een miljoen toeschouwers in Hamburg, op televisie en via sociale netwerken. Meer dan 355.000 cruiseliefhebbers bekeken zaterdagavond de live uitzending ‘Prime Time Special’ op de diverse AIDA-kanalen.

Zaterdagavond verliet de AIDAprima haar ligplaats aan de Cruise Center Steinwerder om via de Hamburger Waterfront en de Elbphilharmonie haar exclusieve positie aan de Landungsbrücken in te nemen. De manoeuvre werd begeleid door het gezang van een verjaardagslied door de menigte aan de waterkant. Om 22:30 uur volgde een indrukwekkende lichtshow en een 15 minuten durende vuurwerkshow. Kort daarna verliet de AIDAprima de haven om voor de 52e keer koers te zetten richting de Noordzee voor een 7-daagse cruise naar o.a. Rotterdam.

Boek ook een cruise op de AIDAprima bij onder andere:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!