Nieuwe eetgelegenheden voor Celebrity Constellation na droogdok

Celebrity ConstellationHet cruiseschip Celebrity Constellation van Celebrity Cruises zal vanaf vrijdag 12 mei voor 2 weken het droogdok in gaan. Tijdens de renovatie zal het schip worden uitgerust met enkele nieuwe faciliteiten en verbeteringen, net op tijd voor haar zomerprogramma in de Middellandse Zee, Arabische kust, India en het Verre Oosten.

De nieuwste eetgelegenheid in de vloot van Celebrity is de Top Deck Burger Bar. Gelegen bij het zwembad in de Mast Grill kunnen gasten genieten van gastronomische hamburgers, zoals de Celebrity Signature en BYOB (Build Your Own Burger). Er is ook een uitgebreide selectie van specerijen, sauzen en toppings.

Passagiers kunnen zich ook verheugen op het debuut van het populaire restaurant Qsine aan boord van de Celebrity Constellation. In dit restaurant is alles anders, van inventieve creaties van favoriete gerechten tot de speelse eigenzinnige sfeer en de iPAD menu’s. Qsine neemt de plek in van het Ocean Liners Restaurant.

Een andere aanvulling is het Rooftop Terrace. Het is een ruimte om te ontspannen, voorzien van chique, fijne meubels, artistieke elementen en een grote buitenruimte met filmscherm. Het is tevens de plek van het gastronomische evenement A Taste of Film, een combinatie van film en eten.

Na de upgrade, vanaf 26 mei 2017, zijn de hutten voorzien van nieuwe RFID deursloten. Gasten kunnen hun Seapass kaart tegen de slot van de deur houden, waardoor deze automatisch worden ontgrendeld. Verder krijgen alle Penthouses en Royal Suites, het winkelgedeelte en de portretstudio een make-over.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.