Video: Aankomst Queen Victoria in droogdok voor renovatie

Op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo is de 54 miljoen dollar kosten renovatie van het cruiseschip Queen Victoria van start gegaan. De make-over van boeg tot steven van het schip van de Britse cruiserederij Cunard zal een maand in beslag nemen. Daarbij zal zowel de binnen- als de buitenkant onder handen worden genomen. Dat varieert van nieuwe en verbeterde hutten en een nieuw Britannia Club Dining restaurant tot aan meer bars en een getransformeerde zonnedek.

Zie onderstaande video voor een timelapse voor de aankomst van de Queen Victoria in droogdok.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!