Video: Aankomst Queen Victoria in droogdok voor renovatie

Op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo is de 54 miljoen dollar kosten renovatie van het cruiseschip Queen Victoria van start gegaan. De make-over van boeg tot steven van het schip van de Britse cruiserederij Cunard zal een maand in beslag nemen. Daarbij zal zowel de binnen- als de buitenkant onder handen worden genomen. Dat varieert van nieuwe en verbeterde hutten en een nieuw Britannia Club Dining restaurant tot aan meer bars en een getransformeerde zonnedek.

Zie onderstaande video voor een timelapse voor de aankomst van de Queen Victoria in droogdok.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.