Empress of the Seas ook in 2018 naar Cuba

Net als vele andere rederijen heeft ook Royal Caribbean bekendgemaakt dat de Empress of the Seas meer cruises gaat maken naar Cuba vanwege de grote vraag. Vanaf januari 2018 tot en met maart 2019 zal het schip 58 cruises aanbieden die in lengte variëren van vijf of zes daagse cruises. Op 28 afvaarten wordt een overnachting aan boord in Havana aangeboden.

De Empress of the Seas arriveerde op 24 april voor het eerst in Havana als eerste cruiseschip in de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij in Cuba. De hoofdstad Havana werd aangedaan tijdens een 6-daagse cruise die eerder startte in Miami. Empress of the Seas vaart in 2017 tot en met 4 november 2017 naar Cuba.

Dit schip is verkocht. Kijk voor andere cruises van Royal Caribbean bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)