Cruisereiziger
MaidentripNieuwe cruiseschepen

Eerste boekingen voor nieuwe AIDA schip mogelijk vanaf 1 juni 2017

Vanaf 1 juni 2017 kan er geboekt worden voor het nieuwe 13e schip in de vloot van AIDA Cruises, de AIDAnova. Dit nieuwe generatie schip  (Helios klasse, 6600 passagiers) zal vanaf december 2018 gaan varen bij de Canarische eilanden. AIDA Cruises heeft van dit nieuwe generatieschip bovendien 360 graden video’s van de hutten en de ruimtes beschikbaar. Talloze succesvolle elementen van de andere 12 AIDA schepen zullen op dit schip gecombineerd gaan worden, zoals het Theatrium, het Brauhaus, de Beach Club inclusief het sportgedeelte Four Elements, Lanaidek en vele kinderclubs (vanaf 6 maanden oud).

In totaal zullen 21 verschillende huttypen beschikbaar zijn, van uiteraard een penthouse en suites tot ruime familie- en balkonhutten. Ook zullen er éénpersoonshutten aan boord te vinden zijn.

Aan boord wordt een nieuw restaurantconcept uitgedragen met in totaal 17 restaurants; 5 specialiteitenrestaurants, 6 a la carte, 5 buffetrestaurants en een snackbar.

Als eerste rederij ooit kan het nieuwe schip voor de volledige 100% met vloeibar aardgas (LNG) aangedreven worden.

De achtdaagse cruises van het nieuwe schip starten en eindigen in Gran Canaria of Tenerife en bezoeken Madeira, Lanzarote en Fuerteventura.

AIDA Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger