Cruisereiziger
Buitenhut met balkon

Carnival introduceert nieuwe hutcategorie op Carnival Horizon

Carnival Cruise Line introduceert op haar toekomstige cruiseschip Carnival Horizon een nieuwe hutcategorie. Het gaat om verlengde balkonhutten aan de achterzijde van het schip in het exclusieve Family Harbor gedeelte. Daarnaast biedt het schip (133.500 brutotonnage) 18 extra tropisch geïnspireerde hutten in de populaire Havana-sectie.

Net als de andere 86 hutten in de Family Harbor zullen de nieuwe, verlengde balkonhutten een kleurrijk nautisch thema bezitten. Ze zijn gelegen bij de Family Harbor Lounge, ontworpen als de familie-plek met grote televisies en gratis ontbijt en snacks.

De nieuwe Havana-hutten, gelegen aan de achterzijde van het schip op dek 6, 8 en 9, krijgen een levendig interieur die doet denken aan de Cubaanse hoofdstad. Ze bieden exclusieve toegang tot de Havana-sectie, dat een eigen Cuba-themabar en zwembad heeft.

De nieuwe accommodaties zijn terug te vinden op de dekplannen van de Carnival Horizon, die hier te bekijken zijn.

De maiden voyage van de Carnival Horizon staat gepland op 2 april 2018, een 13-daagse cruise in de Middellandse Zee vanuit Barcelona, de eerste van vier cruises vanuit deze haven. Het schip zal daarna gerepositioneerd worden naar de Verenigde Staten via een 14-daagse Transatlantische cruise van Barcelona naar New York van 9 tot 23 mei 2018. Daarvandaan vaart het in de zomer 4- en 8-daagse cruises naar Bermuda en de Caribbean.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger