MSC Meraviglia overhandigd aan MSC Cruises

MSC Cruises heeft vandaag de MSC Meraviglia (5700 passagiers) overhandigd gekregen. Het grootste cruiseschip ooit voor MSC Cruises markeert het begin van de tweede fase van de vlootuitbreiding. De MSC Meraviglia is nu het vierde grootste cruiseschip ter wereld na de drie Oasis-klasse schepen van Royal Caribbean.

Onderdeel van de overhandiging op de STX France scheepswerf in Saint-Nazaire was de vlagceremonie waarbij het schip haar officiële vlag kreeg en de zegen. Ook de nieuwe Franse president Emmanuel Macron was daarbij aanwezig. De MSC Meraviglia is de eerste van een reeks van nieuwe schepen voor de rederij.

Aanstaande zaterdagavond 3 juni vindt de feestelijke doop plaats in Le Havre. Het belooft een bijzondere doopceremonie te worden met optredens van artiesten en vele internationale en Franse sterren waaronder de Franse zanger en acteur Patrick Bruel en de Franse popgroep Kids United. Cruisereiziger Miriam zal verslag doen van dit bijzondere evenement in Le Havre.

Na haar doop in het Franse Le Havre zal de MSC Meraviglia in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee gaan cruisen. Ze krijgt Genua, Marseille en Barcelona als thuishavens. Daarnaast worden ook Napels, Messina en Valetta in de wekelijkse 8-daagse cruises bezocht.

Boek nu een cruise vanaf €399 op dit schip bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.