Zeetours lanceert online inspiratie magazine

Zeetours heeft woensdag een online inspiratie magazine met als thema “Middellandse Zee” gelanceerd. Dit online magazine informeert over cruisevakanties in dit veelzijdige en goed bereikbare vaargebied. In de eerste editie van dit online magazine wordt de lezer onder andere meegenomen langs verschillende musea in de plaatsen die een Holland America Line cruise aandoet. AIDA presenteert haar nieuwste schip, de AIDAperla, MSC Cruises laat de meest verrassende excursies zien en Norwegian Cruise Line legt uit wat “freestyle cruising” is. Ook krijgt de lezer meer informatie over Green Cruise, Cruise & Explore (een complete vakantie naar Cuba) en een kijkje achter de schermen bij een theatershow op zee.

Het Zeetours online magazine is op alle devices te bekijken en bevat interactieve elementen voor achtergrondinformatie en video’s. Zeetours verwacht nieuwe doelgroepen te bereiken die online geïnspireerd willen raken voor hun eerste cruisevakantie. Echter, ook voor de bestaande doelgroep is het een mooie manier om zich te oriënteren op een volgende cruisevakantie.

Klik hier voor het online inspiratie magazine “Middellandse Zee”.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!