Speciale Zonsverduisteringscruise op Oasis of the Seas

Royal Caribbean International biedt reizigers de kans om op een unieke manier de ‘The Great American Eclipse’ te beleven komende zomer. De cruisemaatschappij organiseert een 8-daagse cruise naar het oostelijk gedeelte van de Caribbean op de Oasis of the Seas, waarbij onderweg een ideale plek op zee wordt gezocht voor gasten om de totale zonsverduistering op 21 augustus 2017 te zien. De verwachting is dat in het gebied van Oregon tot South Carolina tot over de Caribische Zee het beste zicht is op de zoneclips.

Tijdens de ‘Total Eclipse Cruise’ worden er diverse eclips-evenementen aan boord georganiseerd. waaronder dansfeestjes, trivia, lezingen, interactieve wetenschapsspelletjes voor kinderen en speciale cocktails en gerechten. Daarnaast zal er een live concert worden gegeven door een nog bekend te maken topartiest. De cruise vertrekt op 20 augustus vanuit Orlando (Florida) en doet diverse bestemmingen in de Caribbean aan zoals Philipsburg (St. Maarten), Charlotte Amalie (St. Thomas) en Nassau (Bahamas).

Zeven andere Royal Caribbean schepen zullen tijdens de zonsverduistering op 21 augustus ook in de Caribbean varen. Gasten op deze schepen zullen gedeeltelijk zicht hebben op ‘The Great American Eclipse’. Het gaat om de Allure of the Seas, Anthem of the Seas, Empress of the Seas, Enchantmant of the Seas, Grandeur of the Seas, Harmony of the Seas en Majesty of the Seas.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​