Port Everglades investeert 100 miljoen dollar in upgrade cruiseterminal Royal Caribbean

Port Everglades heeft bekendgemaakt dat het meer dan 100 miljoen dollar gaat investeren in een volledige renovatie van Cruise Terminal 25, die ook in de toekomst hoofdzakelijk bestemd zal zijn voor Royal Caribbean Cruises. De investering maakt onderdeel uit van een nieuwe langdurige overeenkomst tussen beide partijen die tot 30 september 2026 loopt met de mogelijkheden tot verlenging van in totaal 9 jaar. Het huidige contract liep eind 2017 af.

Cruise Terminal 25 is oorspronkelijk gebouwd in 1992. In 2004 werd deze uitgebreid met een extra lift. De geplande uitgebreide upgrade, die nog dit jaar van start gaat, moet ervoor zorgen dat de terminal volledig is ingericht voor het verwerken van de nieuwe generatie grotere cruiseschepen van de cruisemerken Royal Caribbean International en Celebrity Cruises waaronder de nieuwe Celebrity Edge die begin december 2018 Port Everglades als thuishaven krijgt.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge naar Terminal 25? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!