Cruisereiziger
Fotoreportage

Fotoreportage: Maidencall Celebrity Eclipse in Amsterdam

Cruisereiziger Miriam bezocht op uitnodiging van AMCA  de Celebrity Eclipse (2850 passagiers, in vloot in jaar 2010). Hieronder alvast een uitgebreide foto-impressie van dit schip uit de Solstice Klasse die volgend jaar vanuit Amsterdam zal varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)