Fotoreportage: Maidencall Celebrity Eclipse in Amsterdam

Cruisereiziger Miriam bezocht op uitnodiging van AMCA  de Celebrity Eclipse (2850 passagiers, in vloot in jaar 2010). Hieronder alvast een uitgebreide foto-impressie van dit schip uit de Solstice Klasse die volgend jaar vanuit Amsterdam zal varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​