Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Holland America Line’s Veendam viert 900e cruise met al haar crew

Het MS Veendam vierde deze week haar 900e cruise. Deze mijlpaal voor het Holland America Line schip dat in 1996 in de vaart kwam, werd gevierd met een groepsfoto van het personeel op de boeg van het schip. Het schip is momenteel onderweg van Boston naar de Bahama’s.  Gefeliciteerd Veendam!

Bekijk alle Holland America Line cruises bij:
ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

De mooiste aanbiedingen van dit moment:

117-daagse Wereldcruise van Barcelona naar IJmuiden

Cruise Canarische Eilanden, Spanje & Portugal incl. busreis

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Cruise ABC eilanden & Bahama’s met de Rotterdam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

12-daagse cruise Noorwegen met de Hurtigruten – Zoeken naar het Noorderlicht

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)