Holland America Line’s Veendam viert 900e cruise met al haar crew

Het MS Veendam vierde deze week haar 900e cruise. Deze mijlpaal voor het Holland America Line schip dat in 1996 in de vaart kwam, werd gevierd met een groepsfoto van het personeel op de boeg van het schip. Het schip is momenteel onderweg van Boston naar de Bahama’s.  Gefeliciteerd Veendam!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.