Nieuwe ludieke video bij veiligheidsoefening Royal Caribbean

Royal Caribbean Cruises heeft een nieuwe manier bedacht om de veiligheidsregels aan boord van haar cruiseschepen onder de aandacht te krijgen bij haar gasten. Binnenkort wordt op alle schepen van haar cruisemerken Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara Club Cruises tijdens de veiligheidsoefening op de dag van inscheping een korte film getoond waarin op een ludieke manier alle regels aan de orde komen. De grappige bijgevoegde video ‘Operation Little Bear’, die een kleine 8 minuten duurt en waarin o.a. beelden te zien zijn van de Celebrity Eclipse, is na de oefening terug te zien in de hutten van de gasten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.