Gerenoveerde Pacific Princess op weg naar Europa

Pacific Princess

Het cruiseschip Pacific Princess is vorige week vrijdag in Fort Lauderdale, Florida teruggekeerd in de vaart na een droogdok van twee weken waarin het grondig is gerenoveerd. Daarbij is zowel de binnen- als de buitenkant van het schip onder handen genomen. In het oog springt vooral de nieuwe boegschildering met het kenmerkende logo van Princess Cruises.

In het kader van het uitgebreide renovatiepogramma ‘Come Back New Promise’ zijn er 700 nieuwe Princess Luxury Beds geplaatst en 336 hutten opgefrist waaronder de Club Class Mini-Suites, de nieuwe premium huttencategorie met speciale VIP-voorzieningen. Daarnaast zijn de 4 restaurants, het Atrium en het zwembaddek opnieuw ingericht en is er voor 16.500 vierkante meter nieuw tapijt gelegd.

De Pacific Princess is inmiddels bezig aan een 18-daagse Transatlantische cruise naar Londen. Tot en met december zal het diverse routes gaan varen in Europa, voordat het vertrekt voor haar 111-daagse Wereldcruise vanuit Los Angeles op 20 januari 2018. Op vrijdag 28 juli 2017 doet de Pacific Princess Amsterdam aan (10:00-17:00 uur). Cruisereiziger zal hiervan uitgebreid verslag doen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!